Flos glo ball f2 gulvlampe – det sikre valg til det stilfulde hjem

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Glo ball lamperne fra Flos er kendte for deres bløde, blide og diffuse lys, som bringer stemning og atmosfære ind i enhver stue. Det universelle design, som giver mindelser om støvbolde, passer ind i et hvilket som helst decor. Uanset din smag eller dine indretnings valg, vil en Glo ball lampe fra Flos kunne bibringe din bolig stil, elegance, og raffinement. Og samtidig vil du med det blide og diskrete lys fra en Flos glo ball f2 gulvlampe kunne fremhæve dine designer møbler fra deres allerbedste sider!


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos glo ball f2 gulvlampen – en del af en større helhed

Flos’ Glos ball serie indeholder såvel Flos glo ball f2 gulvlampen som loftlamper, væglamper, pendler og bordlamper. Samtlige lampetyper glider med deres stilistisk enkle og samtidig uhyre eksklusive design på diskret vis ind i enhver indretning, nærmest uanset stilart. Loftlampen fra Flos kaster et på én gang veldefineret og ensartet lys i dit køkken eller i din entré, og de smarte væglamper kan på raffineret vis oplyse din trappe opgang eller din repos. De små, hyggelige bordlamper kan ligge som lysende æg på dit sofabord, din skænk, eller i din reol, hvorfra de kan sprede stemning og samtidig oplyse udvalgte dele af din stue. Og den særdeles eksklusive Flos glo ball f2 gulvlampe kan levere det særlige diffuse lys til din stue, som skaber den på én og samme tid intime og sociale atmosfære.

Flos glo ball f2 gulvlampen – det tidløse og ekslusive design, som holder

Samtlige lamper i Flos’ Glo ball serie er designet af Jasper Morrison, en anerkendt og velanset lampe designer, som igennem årtier har bevist sin kunnen ud i lysmageriets vanskelige kunst. I samarbejde med Flos er det blevet til mange forskellige lampe designs gennemårene – designs, som til fulde udnytter lyskildens kapacitet og potentiale, uanset om der er tale om gammeldags glødepærer eller moderne LED pærer, halogen pærer eller el sparepærer.

Skærmen, eller diffuseren, om man vil, er fremstillet af mundblæst, syre ætset opalin glas, som er flash behandlet og derfor fremstår mat og silkeagtigt i overfladen. Skærmen er forsynet med en formstøbt gevindmøtrik med alodinplettering til montering. Den gråmalede stol er fremstillet af massivt stål, og støtterne er støbt i aluminium. Kablet er forsynet med en dimmer til regulering af lysstyrken.

Flos glo ball f2 gulvlampen er karakteriseret ved sit æstetisk tidløse design. Lampen er en moderne klassiker, som hviler i sig selv i sin smukke, runde facon. Du går aldrig helt galt i byen med en Flos glo ball f2 gulvlampe, hvis du ønsker en gulvlampe, som på diskret vis kan indgå som en del af din stues samlede decor uden at stikke af eller virke dominerende. Du får med Flos glo ball f2 gulvlampen en gulvlampe af højeste kvalitet, såvel når det kommer til det designmæssige som når det handler om materialer og fremstilling.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos gun lampe – En Politisk erklæring i en lampe

Flos Glo Ball Gulvlampe – Den perfekte belysning til alle husets rum

Next