Flos Glo Ball Gulvlampe – Den perfekte belysning til alle husets rum

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


I en yderst fascinerende kombination af fantasi og begavelse har Flos Lamper i over 50 år sat sig i spidsen for innoverende belysning. Flo har forpligtet sig til at skabe både glæde og funktionalitet i deres design, og opnår konsekvent dette mål om at forene både kunst og design. Flos Lamper tager både belysning og arkitektur til helt nye højder, og de har i årevis været anerkendt som førende inden for belysning og fashionable lamper.

Flo er bedst kendt for at producere moderne vedhængslampe og bordlamper, der er blevet designklassikere. I de sidste fem årtier, har den italienske lysspecialist været pioner inden for mange forskellige lampe stilarter.

Flos glo ball gulvlampe giver et blødt og diffust lys uden hårde skygger. Flos glo ball gulvlampe blev designet af Jasper Morrison til Flos tilbage i 1998. Glo-Ball-belysningsserien indeholder også Glo-Ball Basic Bordlampe, Glo-Ball Basic Nulbordslampe, Glo-Ball Suspension Light og Glo-Ball Nul loft/væglampe.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos glo ball gulvlampes materialer og finish
Flos glo ball gulvlampe diffuser består af et smukt designet syre-ætset, håndblæst, opaline-glas samt en formstøbt aluminiumsgevindringmøtrik med kromatomdannelsescoating. Stålbunden og stangen er støbt i aluminium.

Designeren bag Flos glo ball gulvlampe
Jasper Morrison er en af nutidens mest indflydelsesrige britiske industrielle designere. Morrison blev født i London i 1959, og er i dag mest kendt for sin æstetisk elegante og humoristiske stil. Han har designet en bred vifte af produkter fra bakkeborde til sporvognssystemer.
Efter at have studeret hos Kingston Polytechnic og Royal College of Art, åbnede Morrison sit eget design kontor i London i 1986, kun et år efter at han var blevet færdig som designer på Royal College of Art.

Hans mest ikoniske design omfatter Glo-Ball-samlingen til Flos og Air-Chair-familiens brand Magis for blot at nævne nogle få af hans idérige og unikke konstruktioner.

.

Tips til anvendelse af Flos glo ball gulvlampe
Hvis du vil have en nem, alsidig belysning indretning uden hjælp fra en professionel elektriker, er Glo-Ball gulv lamper en fantastisk investering. Hvis denne æstetiske lampe placeres ved siden af en stol, sofa eller seng, får du et perfekt blødt lys til – for eksempel – læsning.

En smuk Glo-Ball lampe fra Flos giver den perfekte belysning, der tilføjer karakter til rummet selv når den er slukket. Glo-Ball lampane kan nemt omdanne et kedeligt hjørne til en dejlig læsekrog eller arbejdsområde. Et altid sikkert sted er at sætte lampen er i et mørkt hjørne ved væggen eller en tom karnap for at udnytte lysets refleksion.
Forskellige lys i et rum skaber en smuk glansdimension. Et godt tip er at købe to Glo-Ball gulvlamper – for eksempel på hver side af sofaen – til at skabe perfekt symmetri i stuen.

Flos glo ball gulvlampe giver et perfekt lys
Med Flos glo ball gulvlampe vil du snart opdage at den giver et jævnt lys både fra oven og under dig, fordi den er designet til at blive brugt som zonelys til læsning, og stemningsfulde belysning. En særlig smuk måde at indstille stemningen på ved hjælp af Glo-Ball lampens er på grund af dens næsten gennemsigtig skærm, – altså selve den glo-ball – der lader lyset komme igennem og giver det dejlige perfekte lys.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos glo ball f2 gulvlampe – det sikre valg til det stilfulde hjem

3 gode råd til dig, der har hund eller kat i hjemmet

Next