Giv plads til hele familien i hjemmet

| |

editorial

Når det kommer til lamper, så er der en utal at vælge imellem. Derfor er det vigtigt, at du går efter lamper, som passer til hele familien. Det betyder ikke, at alle lamper skal falde i alles smag, men det kan du læse mere om her.

Udseende og stil

Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger lamper, som passer ind i dit hus, og som du kan lide at se på. Det kan være, at lamperne i hele huset skal passe sammen, men du kan også vælge forskellige stile efter rum. Det er måske ikke den samme stil, som du ønsker i stuen, som din 3-årige gerne vil have på sit værelse. Børn har også ønsker og idéer, og det er vigtigt, at de også er med til at bestemme. Det gælder hele deres værelse. Du kan vise dem flere lamper, som de kan vælge imellem. Er de helt små, så er det også vigtigt, at værelset er indrettet med det in mente. Undgå skarpe kanter og hjørner, køb bløde legemåtter og mal væggene i flotte farver, som stimulerer deres fantasi.

I de andre rum, så kan du med fordel vælge vores lamper i klassisk stil, som aldrig går af mode. Så kan du nyde dem i rigtig mange år, og de passer stadig ind, selvom din stil skifter med tiden.

image

Funktion efter rum

Det er ikke kun udseende, som er vigtigt, når du vælger lamper. Når du kigger størrelser, så tænk på, hvor stort et område, som lamperne skal lyse op. En lampe ved sofabordet skal ikke lyse så bredt eller skarpt som den over spisebordet, og en sengebordslampe skal give nok lys til at læse, men ikke være spot, som giver for meget lys i soveværelset.

Er du i tvivl om, hvor meget lampen skal lyse op, og vil du have en fleksibel løsning? Så vælg pærer, som har en smart-funktion. De kan styres fra en app, og så kan du selv vælge, hvilken farve lyset skal være på et givent tidspunkt, og hvor kraftigt, det skal være. Så kan du skabe hyggelys om aftenene, men også få nok lys til læsning og andet i den dur, når der er behov for det.

Det er især rart at kunne styre lysstyrken på badeværelset, så du kun får det nødvendige lys, hvis du er oppe om natten. Her er det træls, at man vågner helt, bare fordi man sidder og tisser i et lys, som kunne vække en bjørn i hi.

Men en smart-pære kan du indstille det, så lyset automatisk er lavt efter et vist tidspunkt, så du ikke engang behøver at gøre noget, når du halvvågen skal på toilettet midt om natten.

Gå efter det klassiske

Det er som sagt altid en god idé at vælge klassisk design. Vores lamper er moderne men stadig tidsløse, så du kan aldrig gå galt i byen, lige meget hvilken lampe du vælger

Previous

Gør dit hus til et hjem igen – sådan gør du

Tips til at gøre arbejdet nemmere

Next