Giv din lampe nyt liv med en omgang sprøjtemaling

| |

editorial

Kigger du nogle gange på din gamle lampe og tænker, at den egentlig er blevet lidt kedelig at kigge på?

Måske er problemet netop, at du dårligt skænker den et tanke eller et blik, for du er blevet så vant til at se på den, at du kun retter opmærksomheden mod den, hvis der er en pære, der er gået.

Det er ikke fordi, at den lampe er et arvestykke, eller du på anden måde har et særligt forhold til den.

Dog ligger det bestemt heller ikke til dig, at du kunne finde på at smide den ud, for den virker jo sådan set fint nok og opfylder det formål, som den skal, og desuden går du ikke lige og har råd til en ny lampe.

Måske er det også sådan en lampe, som der skal sættes op, og det er bestemt ikke noget, som du har forstand på, hvorfor det også er en af årsagerne til, at du ikke ligefrem går med overvejelser om at udskifte den.

Men der findes en måde, hvor der mere eller mindre kan ligne, at du har fået en ny lampe, selvom det faktisk er den samme, som der er tale om. Løsningen hedder: Sprøjtemaling lampe.

sprøjtemaling lampe

Det bliver som at se på en hel ny lampe med den sprøjtemaling

Du kan måske allerede regne ud, hvor vi er på vej hen, for vi taler om at sprøjtemale lampen.

Hvis man gør det ordentligt, så kan det stort set ligne, at man har fået en ny lampe, for udover at give lampen et nyt udseende, så vil malingen jo også være ny, hvilket giver lampen dette nye skær.

Men det kan jo også bare være, at du vil male den op med den samme slags maling, som den havde i forvejen, så den bare fremstår næsten ny, som var den lige kommet ud af fabrikken.

Selv hvis lampen så ellers har mindre skavanker, er ridset eller slidt, så kan man dække dette med en omgang sprøjtemaling.

Det er skam vigtigt at sige, at man ikke kan løse problemer med lampen på den måde, men det er skam en måde at gemme det væk på, så det ikke fremgår så tydeligt.

Så med sprøjtemaling har du en mulighed for at give lampen et nyt liv, om det er ved at farve den på, som den tidligere var, eller du vil give den en helt ny farve.

Previous

Tips til at gøre arbejdet nemmere