Flos belysning til det klassiske hjem

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos belysning

Med tiden er mange begyndt at danne kendskab til det italienske lampebrand Flos. Flos blev grundlagt i den italienske by Merano i 1962. Grundlæggerne var Dino Gavina ogCesare Cassina, der havde til mål at producere klassiske lamper til det italienske folk. Det italienske designfirma vandt dog hurtigt indpas hos befolkningen, og fik dermed en stærk position som nogle af de førende på markedet for designlamper.

Grundet den markante udvikling, som det italienske lampebrand har gennemgået, har de måtte skifte hovedsæde, og firmaet har i dag hovedsæde i den italienske by Bovezzo. En del af de lamper, der blev produceret i den spæde start af rejsen for Flos bliver stadig produceret den dag i dag.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Historikken bag Flos belysning

Det italienske lampebrand Flos har altså gennem tiden gennemgået en markant rejse. Men lampebrandet har ikke taget denne rejse alene, og gennem tiden har Flos samarbejdet med mange forskellige designere. Disse designere har hver givet deres bud og fortolkning på et originalt Flos-design. I historikken af samarbejdspartnere findes først og fremmest Achille Castiglioni og hans bror Piergiacomo Castiglioni. Samarbejdet med Achille Castiglioni og Piergiacomo Castiglioni er uden tvivl et af de mest anerkendte og succesrige samarbejder, hvor produkterne er nogle af de bedst endte inden for industriel design.

Foruden dette samarbejde har Flos gennem tiden ydermere samarbejdet med Patricia Urquiola. I 1988 påbegyndte det italienske lampebrand Flos sit samarbejde med Philippe Starck. Dette var et samarbejde, der skulle vise sig også at blive særdeles succesfuldt, og har sidenhed kastet et væld af succeser af sig. Dette har desuden udmærket sig i, at Philippe Starck fortsat er i samarbejde med Flos om udviklingen af nye produkter. Herunder hører blandt andet designs såsom Ara lampen, Romeo Moon og ikke mindst Archimoon serierne, som alle er nogle, der er blevet designet af selveste Philippe Starck. Flos har gennem tiden vundet et utal af priser og derudover flere internationale anerkendelser for deres mange designs.

Hvad er Flos belysning?

Flos spænder vidt om flere forskellige typer af belysning, og brandet producerer et stort udvalg af både standerlamper, bordlamper, væglamper, pendler og ikke mindst udendørs lamper. Fælles for dem alle er, at de både kan bruges i private hjem såvel som i erhvervsomgivelser. Med brandets tidsløse design og høje kvalitet byder Flos altså på et ganske stort udvalg af særdeles eksklusive produkter, hvor flere af disse som sagt er blevet præmieret for deres unikke og elegante design. Lamperne fra Flos er i høj grad kendetegnet ved, at de passer ind i langt de fleste hjem. Dette skyldes til dels deres høje detaljegrad såsom eksempelvis mundblæste glasskærme og elegante skyggeeffekter. Lamper fra Flos er altså til dem, der ikke blot ønsker en form for belysning, men som også ønsker en moderne belysningskunst.

Køb din nye Flos belysning allerede i dag

Filosofien bag det italienske lampebrand Flos har siden deres spæde start været, at lamperne skal forekomme både provokerende og nytænkende. Samtidig skal lamperne dog opretholde designets fundamentale principper. Ved køb af Flos belysning er du dermed garanteret en ikonisk lampe, der ændrer hele konceptet omkring belysning.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Få en klassiker hjem

Next