Få en klassiker hjem

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Det italienske lampebrand Flos, der blev grundlagt i 1962 i den italienske by Merano af makkerparret Dino Gavina og Cesare Cassina har siden sin spæde start vundet indpas hos et utal af mennesker i hele verden. I dag har Flos hovedsæde i den italienske by Bovezzo.

Grundlæggerne Dino Gavina og Cesare Cassina har fra start formået at gøre brandet kendt ved at have fokus på en høj tilgang til kvalitet. Dette gælder, hvad enten der er tale om den enkelte lampe, deres designs og ikke mindst produktionen heraf. Netop denne tilgang har medvirket til, at det italienske lampebrand den dag i dag står som en af de førende på markedet for designerlamper. I denne forbindelse er det bemærkelsesværdigt, at adskillige af de lamper, der blev produceret i brandets første år, stadig bliver produceret og er særdeles anerkendte i dag.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Filosofien bag Flos  

Det er dog ikke kun danskerne, der er vilde med det italienske lampebrand. Lamperne fra Flos er derimod som sagt populære hele verden over. Flos stormer altså med succes frem i mange lande, hvor folk forståeligt nok nyder godt af brandets mange berømte klassikere inden for lamper. De enkle og ikke mindst elegante lamper, som brandet står bag som designere, passer ind i stort set alle hjem, og derfor er der altså en lampe at finde til alle.

Da det italienske lampebrand Flos i sin tid blev grundlagt af Dino Gavina og Cesare Cassina, var dette med ønske om at producere moderne belysning, samtidig med at man bevarede den høje kvalitet. Dette blev grundlaget for filosofien bag Flos, som stadig den dag i dag omhandler, at lamper fra Flos skal være både modige og på samme tid provokerende. Denne filosofi medvirker, at Flos gennem tiden har formået at kunne præstere et ganske stort katalog med en lang række af ikoniske lamper. Herunder den famøse Flos Snoopy.

En hyldest til tegneseriehunden Snoopy

Snoopy bordlampen fra Flos er navngivet efter tegneseriehunden Nuser, der hedder Snoopy på engelsk, og fungerer dermed som en hyldest til denne. Lampen er designet af Achille Pier og Giacomo Castiglioni i 1967, og den har et yderst iøjefaldende design, som passer perfekt til enten skrivebordet eller i stuen. Via en emaljeret metalreflektor giver Snoopy bordlampen et direkte lys, der på samme tid kan indstilles på fire forskellige niveauer, da der hertil er en lysdæmper. Desuden hviler bordlampen på en særdeles elegant marmorbase, der tipper en smule, hvor den asymmetriske aluminiumsskærm medvirker til et behageligt lys.

Enkelt og stilfuldt design  

Op gennem 50erne og 60erne skabte Castiglioni-brødrene utrolig mange populære designs, og design-duoen er med tiden blevet et af de mest åndfulde, stilfulde og innovative partnerskaber inden for moderne design. Bordlampen Snoopy fra Flos er ingen undtagelse, da den med dens stilrene og futuristiske design passer perfekt ind i nutidens stil. Det er en sjov og skæv lampe, der med garanti vækker opsigt. Lampens elegante og rene linjer gør den smuk at betragte fra alle vinkler. Snoopy er en flot klassiker, der giver ethvert rum et lækkert look med dens skønne udtryk.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos belysning til det klassiske hjem

Få en unik lampe med en Flos lysekrone

Next