Få en unik lampe med en Flos lysekrone

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Det italienske lampebrand Flos har vundet indpas hos rigtig mange mennesker hele verden over – dette gælder også hos danskerne, der i dag er helt vilde med det italienske lampebrand.

Grundlæggelsen af Flos

Brandet blev grundlagt i 1962 af makkerparret Sino Gavina og Cesare Cassina i den italienske by Merano. Her blev de første lampedesigns produceret. Firmaets hovedsæde ligger i dag i stedet i byen Bovezzo i Italien. På trods af dette bliver en stor del af de gamle og klassiske modeller af de forskellige lamper stadig produceret i dag. Flos har fra deres spæde start som producenter af lampedesigns været kendetegnet ved en særdeles høj tilgang til kvaliteten til både lamperne, deres designs og ikke mindst også til produktionen heraf. Dette har ydermere medvirket til, at brandet har inddraget andre anerkendte personligheder til at designe til virksomheden såsom Achille Castiglioni og hans bror Piergiacomo Castiglioni.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


En lampe til enhver lejlighed

Lampebrandet Flos producerer et stort udvalg af alt inde for lamper. Det gælder både standerlamper, bordlamper, væglamper, pendler og udendørs lamper til både private og erhverv.

I denne forbindelse kommer vi heller ikke udenom lysekronen og ikke mindst Flos’ egen lysekrone: Flos 2097. Denne blev designet af italienske Gino Sarfarr i 1958. På trods af dette har lysekronen aldrig været mere populær, end den er lige nu. Lysekronen forekommer som et mesterligt eksempel på en lampe, der er fyldt med elegance. Dette har medvirket til, at denne er blevet en klassiker inden for lampedesign og ikke mindst design generelt hele verden over, og den har siden da være en stor inspirationskilde for mange nytilkommende lysekronedesigns.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos 2097 er en lysekrone, der synes meget iøjefaldende grundet sit unikke og luksuriøse design. Med sine 30 glødebærer er man med Flos 2097 sikret et moderne og stilfuldt lys – dette gælder, hvad enten lampen hænger som et lysende pragtstykke over et bord, om den hænger i en hall, eller om lampen hænger et helt tredje sted. Desuden kan Flos 2097 fås i både blankt krom og i blank messing, hvilket gør, at den er nem at få til at passe ind, i netop dét udtryk du ønsker.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Få en lampe med personlighed og et modernistisk touch

Flos 2097s helt unikke og fangende form giver den i særdeleshed ”personlighed” med et modernistisk touch. Dette gør, at lysekronen kan skabe smukke kontraster, og medvirke til, at den moderne og enkelte indretning forekommer langt mere stemningsfyldt. Lysekroner kan altså i dag være en god tilføjelse til stort set ethvert rum i en hvilken som helst bolig. Opfattelsen af at lysekronen er en luksusgode og signalerer status, som var opfattelsen op gennem 17-og 1800-tallet, har med tiden ændret sig en smule, og dette har medført, at lysekroner i dag er blevet tilgængelige for alle. Dette gælder lysekroner i mange fantastiske designs, som i dag fås i alle prisklasser. Dette fornyede fokus på at skabe lysekroner til alle slags mennesker har givet lysekronen en slags renæssance.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos er garant for unikke lamper i første klasse, og Flos 2097 er bestemt ikke en undtagelse. Lysekronen rammer en særdeles attraktiv kombination af både design, pris og ikke mindst lys.

Previous

Få en klassiker hjem

Forær dig selv en klassiske med en Glo Ball fra Flos

Next