Forær dig selv en klassiske med en Glo Ball fra Flos

| |

I 1962 blev det italienske lampebrand grundlagt af grundlæggerne Dino Gavina og Cesare Cassina i den italienske by Merano. Dette var dog blot starten på en produktion af klassiske lamper. I dag har Flos hovedsæde i den italienske by Bovezzo, og et utal af de allerførste lampemodeller fra Flos bliver stadig produceret i dag. Flos producerer både et stort udvalg af standerlamper, bordlamper, væglamper, pendler og ikke mindst lamper til udendørs brug. Fælles for dem alle er, at er egnet og bliver brugt både i privat og til erhverv.

Desuden har Flos lige fra deres spæde start været særdeles anerkendte for deres tilgang til kvalitet. Dette gælder både hos lamperne, deres design og ikke mindst deres produktion. Dette har medført, at brandet har indgået i adskillige forskellige designsamarbejder gennem tiden – først af Achille Castiglioni og hans bror Piergiacomo Castiglioni, der i særdeleshed er anerkendte for deres industrielle designs.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Designeren bag Glo Ball

Dog er Jasper Morrison også én af de designere, der har gjort sig bemærket som designer bag lampebrandet Flos. Jasper Morrison blev i London i 1959 og uddannet som designer fra Kingston Polytechnic Design. Jasper Morrison fik for alvor sit gennembrud tilbage i 1980erne. Siden da har han dog gjort sig særdeles bemærket hele verden over, og han har i kraft af dette vundet et utal af priser for sine smukke designs. Typisk for designs af Jasper Morrison er, at disse forekommer minimalistiske og ikke mindst praktiske anvendelige.

Denne passion for det minimalistiske design, kombineret med Jasper Morrisons store idérigdom, har blandt andet medført mange nyskabende og banebrydende designs gennem tiden. Dette gælder blandt andet også for lampebrandet Flos, da Jasper Morrison er designeren bag Flos’ Glo Ball serie. Glo Ball er hovedsageligt designet med en tanke om, at lyset skal være både blødt, behageligt og ikke blænde. Dette har medvirket, at Glo Ball lamperne alle er præget af en organisk form, der gør, at den i høj grad er velegnet til åbne miljøer.

Lamper til alle formål og stuer

Glo Ball serien består af et utal af forskellige lamper, og lampeserien spænder både om pendler, bordlamper, væglamper, bordlamper og loftslamper. Dette medvirker, at der er at finde en Glo Ball lampe til alle rum og til alle formål. Man kan altså med rette både bruge en Glo Ball lampe som primær eller sekundær hyggebelysning.

Dette skyldes og serien enkle og elegante form, der på mange måder minder om 1960ernes og 1970ernes lysarmaturer, som ophøjer den simple form af kuglen. Fælles for Glo Ball serien er nemlig, at de er i opal hvid, mundblæst glas. Dermed minder seriens lamper en bold med lys og glød. Netop materialet, som lamperne er produceret i, er ikke sjældent for de forskellige lampeserier fra Flos. Dette materiale er med til at sende et unikt lys, der på bedste vis varmer rummet op.

Lys rummet op med en klassiker

Glo Ball serien er en international anerkendt lampeserie, og er uden tvivl en af Flos’ bestsellers. Den flotte globeformede opal skærm giver et varmt diffust lys, som imiterer solens lys. Ved at erhverve dig en lampe fra Glo Ball serien er du altså garanteret en lampe, der er af enkelt og elegant design. Desuden er du sikret en ægte Morrison klassiker.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Få en unik lampe med en Flos lysekrone

Flos glo ball pendel erstatter lysekronen

Next