Flos IC Lampe – Strålende lys og design

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Strålende lys, men samtidig en delikat balance: Alle lamperne i Flos IC Light Serien, fremhæver designer Michael Anastassiades ‘kærlighed til industriel enkelhed samt hans dybe tekniske færdigheder.

Disse moderne lamper udsender et varmt og smukt diffust lys og har en blæst opalinglas diffusor. Kroppen er lavet af enten messing- eller krom. Der er en lysdæmper på ledningen. Flos IC Lampe fås i mange forskellige versioner, og alle disse versioner er lige unikke. De passer godt ind i ethvert hjem eller på enhver arbejdsplads.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Inspirationen bag Flos IC Lampe Kollektion

Michael Anastassiades så dengang en kort film om en jonglør, Tony Duncan, der rullede nogle kugler i håndfladen og op og ned ad sine arme. Der var øjeblikke, hvor kuglerne så ud som om de lå helt stille, ude på kanten af ​​fingrene. Det var kun hvis man kiggede meget tæt, at man kunne se dem spinde rundt for at bibeholde balancen. Og det var altså denne kortfilm, med de spindende kugler, der inspirerede Michael Anastassiades til sin Flos IC Light samling.

Det er hensynet til balance, der sikrer, at Flos IC light passer fantastisk ind i ethvert interiør, eller måske endda passer ekstra godt ind i et hvilket som helst rum i huset. Flos IC light har det hele; bordlamper, væglamper og gulvlamper, der alle tager den grundlæggende form af en kugle, der er perfekt balanceret på kanten af ​​en slank guldstang.

Flos IC Lights kollektionen er en slags skildringen af moderne designerbelysning. Kombinationen af en belyst kugle med den slanke støtte, færdig i krom, messing eller sort giver Flos IC Lampe en antydning af mystik og luksus. Når man anskaffer lampen kan man være sikker på at man har fået sig et samlerobjekt, der vil være meget værd i mange år fremover.

Flos IC Lampe i forskellige versioner

En af de smukkeste lamper i Flos IC-lampe kollektion er gulvlampen. Ynde kan være meget kraftfuldt: Dette er meddelelsen bag Michael Anastassiades IC Light Serie. Fra balance mellem bolden og stangen, der påberåber tanker om jonglørens handling til lampens navn-IC, en henvisning til den identitetskode, der bruges til at evaluere indvandrere, der kommer til Storbritannien, udsteder designeren en kommanderende og provokerende erklæring med sit design. Flos IC Lampe kommer ligeledes som pendellamper, bordlamper, læselamper og meget mere, alle har de den samme besked og er af fantastisk kvalitet. Kollektionen er blevet et af verdens mest anerkendte, og man skal passe på ikke at komme til at købe dårlige kopier af disse smukke lamper. Dem er der nemlig en del af.

Michael Anastassiades – Designeren bag lampen

I 2007 etablerede Michael Anastassiades sit designfirma med navnet Michael Anastassiades Ltd for at producere sin signatursamling af designerbelysning, moderne møbler og bordplader. Designerens filosofi er at producere eklektiske designs med individualitet og en tidløs appel, og det må i den grad siges at være lykkedes for designeren.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos Ktribe – En familie af smukke lamper

Flos gun lampe – En Politisk erklæring i en lampe

Next