Flos Ktribe – En familie af smukke lamper

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Hvad angår design er Flos Ktribe ret klassisk. Ved første øjekast ser den runde trapezformede lampeskærm ikke ud som noget særligt. Det er indtil du tænder for lampen, og den lysende kerne kommer til live. Dette unikke design bærer Philippe Starcks underskrift.

Flos Ktribe – Et design af Philippe Starck

Designentusiaster kender sikkert Philippe Starck. Franskmanden har mange ikoniske design under sit navn. Ja, vi kan sikkert kalde mange af Philippe Starcks design for nogle Flos mest ikoniske design.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos Ktribe samling stammer fra et af hans tidligere designs, nemlig Miss K. Eller som Philippe Starck selv siger: “Lad aldrig to Miss Ks stå alene, de formerer sig … men takket være evolutionens mirakel udvikler de sig til noget bedre: Ktribe”.

Flos Ktribe lamper skal derfor ses som en slags forlængelse af denne Miss K bordlampen. Det vil sige at de deler det samme DNA, men Ktribe kommer i en lidt mere moderne version.

Hvilke Flos Ktribe foretrækker du?

Når du kigger på Flos kollektion, vil du snart opdage at der findes et kæmpestort udvalg af forskellige modeller. Du kan vælge mellem vedhængslamper, bordlamper, væglamper og gulvlamper. De fleste armaturer fås i forskellige størrelser. Og så har vi ikke engang nævnt de mange forskellige farvemuligheder endnu. Bronze, sølv, gennemsigtig … der er en passende lampe i en passende farve til ethvert interiør.

Flos Ktribe lampe er tiltænkt ethvert miljø

Flos Ktribe Suspension lampen er en pendellampe fra Flos. Med denne lampe bestræbte Philippe Starck sig på at frembringe sin ideologi om at producere forbrugsvarer frem for et enkelt stykke vidunder. Hans demokratiske design gør det samme; få ergonomi, udseende og muligheder til at hænge sammen. Denne Flos Ktribe lampe kom på markedet med samme ideologi fra Flos; En arkitektonisk stil i et smukt design og i en stil hvor skærmen af polykarbonatmateriale omslutter pæren. Så lampen ser helt speciel ud når den tændes.

Flos Ktribe Suspension lampe kan installeres indendørs i private boliger, men er lige så perfekt på kontorer hvor folk arbejder eller holder møde. Dette pendel design tilføjer charmer og et smukt futuristisk udseende til det rum man vælger at hænge den i.

Flos KTribe Gulvlampe

KTribe F2 gulvlampe så dagens lys i 2007 og møder den moderne Zet Geist på den ene side og forbliver evigt tidsløs på den anden. Den er et rigtigt blikfang og tilpasser sig alligevel subtilt ethvert miljø som den stilles i. Det elegante design samt den ekstravagante lampeskærm gør denne designlampe til et rigtigt samlerobjekt.

Lampens krop er ligesom alle de øvrige KTribe-lamper helt forkromet. Den indre diffusor og stikkontakten er fremstillet af opal polycarbonat. Mens man har et valg af gennemsigtig, forgyldt sølv, forgyldt bronze eller tekstil når det kommer til valg af lampeskærm. Hvis dit hjem trænger til lys og varme, så skal du investere i en lampe fra Flos Ktribe serie i dag.

KTribe giver et varmt, men alligevel behageligt lysende belysning.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos kelvin væglampe – Miljøvenlig og effektiv

Flos IC Lampe – Strålende lys og design

Next