Flos kelvin væglampe – Miljøvenlig og effektiv

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos kelvin væglampe er designet af Antonio Citterio til den italienske lysproducent Flos.

Flos har et ry for excellence i belysningsindustrien og bringer en følelse af italiensk stil til alle de smukke designs de producerer. Antonio Citterio er en de designere, der har arbejdet på mange tværfaglige projekter, der skaber rum og genstande til private og offentlige virksomheder, og naturligvis også til private hjem. Siden 2006 har han også arbejdet som professor ved Università della Svizzera italiana i deres arkitekturfakultet. I 2008 blev han udnævnt til Royal Designer for Industry of Royal Society for Encouragement of Arts, Manufactures and Commerce i London. Så man skal ikke være I tvivl om at Flos kelvin væglampe er designet af en af de dygtigste designere der findes.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos kelvin væglampe detaljer

Med et imponerende kraftigt LED-hoved er Flos kelvin væglampe dimensionerende lys ekstremt energieffektivt og produceret ved hjælp af genbrugsmaterialer. Den bevægelige øverste sektion og en strømaftager stilk gør således at lampen er fleksibel nok til at blive justeret i enhver retning. Lysstyrken kan også justeres til tre forskellige niveauer ved hjælp af en smart soft touch-teknologi. Flos kelvin væglampe kan monteres og har et generøst 200cm kabel. Placer det i hjemmet som en læselampe eller et sengelys, eller monter den på kontoret til professionel brug.

Flos kelvin væglampe er også kendt som en arkitektlampe da den har det perfekte lys til dem der skal gå helt ned i detaljerne når de arbejder, og med denne lampes perfekte lys, har man mulighed for at arbejde hele døgnet rundt. Som de resterende er af Flos lamper, er den både effektiv og skøn at se på.

Flos kelvin væglampe er den perfekte læselampe

At læse i svagt lys har ikke langsigtede virkninger på dine øjne, men det giver en ubehagelig belastning på dine øjenmuskler. Dine visuelle muskler skal kunne slappe af for at samle så meget lys som muligt samtidig med at de skal fokusere på ordene på siden. Derfor er det vigtigt at have lys – kvalitetslys, når du skal arbejde eller læse. Den enkleste løsning er at investere i en Flos kelvin væglampe. Flos kelvin væglampe kan drejes og hæves eller sænkes til personlig præference for at rette lyset til, hvor det er nødvendigt. Flos kelvin væglampe er et ideelt lysarmatur på grund af dens multifunktionelle evner.

Designeren bag Flos kelvin væglampe detaljer

Antonio Citterio blev født i Portugal i 1950. Han er uddannet i arkitektur i Italien i 1972 og begyndte at arbejde som industriel designkonsulent og designer. I 1999 grundlagde han det tværfaglige kontor Antonio Citterio og Partners i Milano med Patricia Viel. Antonio er kendt for sit kompromisløse design og håndværk, og hans belysningsdesign kan ses i permanente samlinger på Museum of Modern Art i New York og Centre Georges-Pompidou i Paris. Han har vundet op til flere prestigefyldte designpriser.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos IC Light Kunst og belysning i ét.

Flos Ktribe – En familie af smukke lamper

Next