Flos IC Light Kunst og belysning i ét.

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


I lang tid har Flos formået at køre i sit helt eget spor i moderne belysningsdesign ved løbende at udvikle nye koncepter ved at benytte nogle af verdens bedste designere. I 2018 afslørede Flos sit seneste samarbejde med den græske designer Michael Anastassiades i en samling med titlen ‘Arrangements’, som – ikke uventet – blev modtaget med stor positivitet og forventning. Der var ingen skuffede miner, men Flos IC Light designet er også meget vellidt verden over.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos IC Light et af verdens mest populære designs

‘Arrangementer’ er revolutionerende, primært fordi det bringer modalitet til belysning – et designkoncept, der ellers tidligere kun har været udforsket i møbler. Det modulære design er trods sine kompleksiteter en naturlig forlængelse af Anastassiades ønske om ‘fri form’. Det samme kan siges for hans Anastassiades Flos IC Light serie. Der er blevet en af ​​de mest ikoniske designs i verden når det kommer til ​​moderne interiørdesign.

Mange succesfulde designs, som den oprindelige Flos-trio af Achille Castiglioni, Pier Giacomo Castiglioni og Tobia Scarpa forestillede sig, fremstilles stadig i dag, et halvt århundrede efter deres første designs så dagens lys. Interessant nok er det netop deres visioner fra 1960’erne, der har overlevet tidens konstant foranderlige tendenser og smag. IC Light blev for første gang afsløret i 2014 og er blevet et af ​​de mest populære designs når det kommer til belysning på ganske kort tid.

Inspirationen bag Flos IC Light

Michael Anastassiades så dengang en kort film om en jonglør, Tony Duncan, der rullede et sæt kugler i håndfladen og op på hans arme. Der var øjeblikke, hvor kuglerne så ud som om de lå helt stille, ude på kanten af ​​fingrene. Det var kun hvis man kiggede meget tæt, at man kunne se dem spinde rundt for at bibeholde balancen. Og det var altså denne kortfilm, med de spindende kugler, der inspirerede Michael Anastassiades til sin Flos IC Light samling.

Det er hensynet til balance, der sikrer, at Flos IC light passer fantastisk ind i ethvert interiør, eller måske endda passer ekstra godt ind i et hvilket som helst rum i huset. Flos IC light har det hele; bordlamper, væglamper og gulvlamper, der alle tager den grundlæggende form af en kugle, der er perfekt balanceret på kanten af ​​en slank guldstang.

Flos IC Light er både kunst og brugsgenstand

Flos IC light slanke silhuet er så specielt designet hvilket gør det til den slags lampe, der fungerer lige så godt som en skulptur, som et fuldt funktionelt lys. Karakteriseret ved brug af overdådigt metal og glas, benytter den delikate Flos IC light serie, Anastassiades filosofi om skabelse af genstande, som kan producere en permanent værdi. Det betyder, at Flos IC light lamperne har mange forskellige funktioner heriblandt som en smuk filosofisk og poetisk genstand eller skulptur, der samtidig fungerer som en multifunktionelt, og meget smuk lampe.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Glo Ball S1 pendel passer perfekt til dit humør

Flos kelvin væglampe – Miljøvenlig og effektiv

Next