Glo Ball S1 pendel passer perfekt til dit humør

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


En lysende kugle af lys suspenderet fra en smal bøjning. Den har en ekstern diffusor fremstillet af håndblæst, ætset opalinglas. Kan dæmpes og er designet af Jasper Morris.

Dette er den lille version af pendellampen fra den elegante Glo Ball-serie. Diffusoren er fremstillet af håndblæst, ætset opalglas hvilket garanterer perfekt lysdispersion. Støttekonstruktionen er lavet i gråt lakeret stål.

Glo Ball S1 er en lampe der kan ligne månen og hjælpe dig ud af din vinterblues, med dens stærke livsbekræftende lys.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Glo Ball S1 pendel lampe gør dig glad

Dette giver en smuk glød i ethvert værelse og ser som en glat hvid ‘måne’. Den er fantastisk og lever op til alle de forventninger man måtte have til en lampe. Det er en god idé at bruge med en lysdæmperen, da Glo Ball S1 pendel lampe giver utroligt meget lys, når den er skruet helt op. Men det er måske netop derfor, at du vil elske denne lampe, netop på grund af den måde, det oplyser rummet.

Det kan næsten se ud som om den er lysere end dagslys. Hvis du ønsker at det skal være en anelse mørkere, bruger du lysdæmperen til at skrue lidt ned. ‘In Style’ har anbefalet Glo Ball S1 pendel lampe som en god idé til dem der har tendens til at blive påvirket og deprimerede af vintrens lange mørke måneder, og det er sandt. Det kan den virkelig.

Hæng den i stuen, køkkenet, entréen – der hvor der er brug for ekstra meget lys, og du vil se at den passer ind alle steder.

Glo Ball S1 pendel lampe af Flos

Flos har udviklet nye belysningskoncepter siden 1962 og har samarbejdet med mange internationalt anerkendte designere, herunder Philippe Starck.

Flos er en af de længste etablerede førende belysning designere, og har skabt nogle virkelig ikoniske former. De blev grundlagt i 1962 af Dino Gavina og Cesare Cassina, som indgav hjælp fra Achille Castiglioni, Pier Giacome Castiglioni og Tobia Scarpa til design. De fortsatte snart med at åbne deres første butik i 1968 og ville i sidste ende fortsætte med at designe til bolig, kommerciel og bestemmelsesmæssig brug for hoteller, kontorer og butikker.

Designeren bag Glo Ball S1 pendel lampe

Jasper Morrison er en af nutidens mest indflydelsesrige britiske industrielle designere. Morrison blev født i London i 1959, og er i dag mest kendt for sin æstetisk elegante og humoristiske stil. Han har designet en bred vifte af produkter fra bakkeborde til sporvognssystemer.

Efter at have studeret hos Kingston Polytechnic og Royal College of Art, åbnede Morrison sit eget design kontor i London i 1986, kun et år efter at han var blevet færdig som designer på Royal College of Art.

Hans mest ikoniske design omfatter Glo-Ball-samlingen til Flos og Air-Chair-familiens brand Magis for blot at nævne nogle få af hans idérige og unikke konstruktioner.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Glo Ball S2 Suspension Lampe skinner som en måne

Flos IC Light Kunst og belysning i ét.

Next