Glo Ball S2 Suspension Lampe skinner som en måne

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Glo Ball S2 blev designet i 1998 af Jasper Morrison til den anerkendte italienske lampefabrikant Flos.

Dette er den store version af pendellampen fra den elegante Glo Ball-serie. Diffusoren er fremstillet af håndblæst, ætset opalglas hvilket garanterer perfekt lysdispersion. Støttekonstruktionen er lavet i gråt lakeret stål.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Detaljer om Glo Ball S2 pendel lampe

Denne Glo Ball S2 pendel lampe er også tilgængelig i den mindre version Glo Ball S1. Du kan få hele spektret af Glo Ball lamper, som bordlampen med eller uden metalstand, gulvlampen, væglampen eller loftslampen i Glo Ball serien.

Den skinner så lys som månen og er næsten lige så rund. Flos Glo-Ball Glo Ball S2 er en stor kugle af håndblæst og syre-ætset Opaline glas, der kaster en levende og fikserende glød rundt omkring i det rum du hænger den op i. Denne smukke skulptur af en pendel lampe hænger sikkert under et justerbart stålophængskabel Morrison.

FLOS blev først etableret i 1962 i Merano, Italien, for at producere moderne kvalitetsbelysning af høj kvalitet. Dette italienske lysfirma fortsætter med at gøre det til i dag ved at samarbejde med talentfulde internationale designere og undersøge de nyeste belysningsteknologier og materialer. Resulterende FLOS lysarmaturer er dristige og provokerende, men opretholder de grundlæggende principper for godt design.

Designeren bag Glo Ball S2 pendel lampe

Jasper Morrison er en af nutidens mest indflydelsesrige britiske industrielle designere. Morrison blev født i London i 1959, og er i dag mest kendt for sin æstetisk elegante og humoristiske stil. Han har designet en bred vifte af produkter fra bakkeborde til sporvognssystemer.

Efter at have studeret hos Kingston Polytechnic og Royal College of Art, åbnede Morrison sit eget design kontor i London i 1986, kun et år efter at han var blevet færdig som designer på Royal College of Art.

Hans mest ikoniske design omfatter Glo-Ball-samlingen til Flos og Air-Chair-familiens brand Magis for blot at nævne nogle få af hans idérige og unikke konstruktioner.

Brug Glo Ball S2 pendel lampe i dit køkken

Køkkenet er et rum, der kan drage fordel af et bredt udvalg af forskellige lys.  Derfor er det en meget god ide at hænge sin Glo Ball S2 pendel lampe op i sit køkken. Den giver fleksibilitet og er praktisk – og det skyldes at du har mulighed for at ændre højden og stilen, og dermed kan du forbedre taktisk belysning over madlavningsområdet og give en mere dæmpet stemning over dit spisebord. Ved hjælp af en lysdæmper kan du gøre din Glo Ball S2 pendel lampe endnu mere fleksible, da lysdæmperen giver dig mulighed for at lave en mere intens belysning til for eksempel opgavearbejde, eller en blidere belysning når det er vihtigt for dig at skabe en romantisk atmosfære. En ting er sikker Glo Ball S2 pendel lampe vil også være et samtalepunkt for alle der kommer ind i dit køkken.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos gulvlampe, ikonet fra 1960’erne

Glo Ball S1 pendel passer perfekt til dit humør

Next