Flos gulvlampe, ikonet fra 1960’erne

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Den berømte Arco gulvlampe med sin elegante marmorbase er designet af Achille og Pier Giacomo Castiglioni til Flos.

Arco gulvlampen fra Flos er en moderne, energieffektiv version af Flos gulvlampe, som har været en designklassiker siden sin debut i 1962. Lampen er i dag udstillet på Museum for Moderne Kunst, og er naturligvis at finde i mangen et moderne hjem.

Den smukke bue af Flos gulvlampe er lavet af satineret rustfrit stål, samt en massiv blok af hvid Carrara marmor. Dele af buen kan trækkes ind i hinanden, hvilket gør det muligt at variere størrelsen på den ca. 232 cm høje og 220 brede gulvlampe ved at justere svingningsreflektoren, der er lavet af poleret aluminium. Flos gulvlampe kan skiftes til tre forskellige lysintensiteter med en fodkontakt og har en såkaldt hukommelsesfunktion. Det betyder, at lysdioden til Flos gulvlampe “husker” den sidst valgte lysintensitet, inden den slukkes, og tænder på den samme intensitet igen, næste gang du bruger den.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Nyd det tidløse design i dit eget hjem!

Arco gulvlampe giver lys på bordet og et moderne udseende til stuen. Den blev det trendy meget hurtigt. Det stilfulde udseende og funktionaliteten forførte offentligheden, selv om lignende produkter havde eksisteret længe på daværende tidspunkt. Det nye ved Flos gulvlampe var, at gulvlamper indtil da havde gjort området omkring bordet utilgængeligt, men ved Flos gulvlampe var basen placeret to meter væk fra bordet, og generede ikke. Hvad angik materialer, så søgte designerne Achille og Pier Giacomo Castiglioni efter det der var trendy på markedet. De ønskede at lave lampen med kommercielt tilgængelige dele og fandt ud af, at krummet stålvinkeljern fungerede perfekt.

Flos gulvlampe og dens lange hals

Dine gæster vil bemærke lampen og måske endda synes den er sjov. Den lange hals ligner en høj giraf der har udsigt over dine tallerkener. Den tilføjer dynamik til det rum man sætter den i. Den buede lampe laver nogle spændende kontraster til dine møbler.

Flos gulvlampe har overlevet tidens trends

I 1960’ernes over-sofa-lyset fik sig en genfødsel tilbage i 2003-2004. I løbet af denne æra sneg masser af dumme, små plastik og rustfrie kopier sig ind i snesevis af butikker – for blot at forsvinde igen ganske kort tid efter. Flos gulvlampe synes dog aldrig at forsvinde og det er sandsynligvis fordi den er tidløs, lavet af tidløse materialer som solidt metal, marmor med stål.

Mange designere foreslår hvide eller sølvmiljøer til denne stilfulde gulvlampe. Flos gulvlampe passer også forbløffende godt ind i et varmt rum domineret af træ.

Flos gulvlampe, et moderne ikon

Arco lampen fra flos er et skulpturelt element, der har den samme effekt som en overhead lampe uden alle de rodede ledninger og mangel på fleksibilitet, man får med en almindelig lampe. Den lange buede hals har brug for støtte. Det er forsynet af en marmormursten base med et hul i den. Når du har fundet et hjørne til basen, kan lampen placeres over sofaer, senge, skriveborde og endda spiseborde. Effektiv og smuk, to nøgleord hos Flos.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos pendel lamper – en kærlighedserklæring til dem der elsker lys

Glo Ball S2 Suspension Lampe skinner som en måne

Next