Flos pendel lamper – en kærlighedserklæring til dem der elsker lys

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Den italienske virksomhed Flos har et imponerende udvalg af moderne pendel samling med smukke designs af verdensberømte designere. Flos pendel lamper omfatter ikoniske, bedst sælgende design og smukt udformede lamper der pynter både i klassiske og moderne hjem. Flos har lavet lamper i over fem årtier, og har altid fuldt med tiden. Deres verdensberømte designere finder hele tiden på noget nye, men der er naturligvis også mange smukke klassiske design at vælge imellem. En pendel lampe fra Flos er en investering til resten af dit liv.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Pendel belysning er et sikkert valg i moderne og klassiske interiør. Unikke pendel lamper giver en øjeblikkelig iøjnefaldende opgradering til køkkener, spisestuer, kontorer og mange andre steder i hjem og på en arbejdsplads. Flos pendel lamper er både en dekorativ funktion og en nyttig lyskilde, der belyser vigtige rum, hvor arbejde, madlavning, socialisering og andet vigtigt finder sted.

Flos pendel lamper tillader også alsidighed med hensyn til dekorationsmuligheder, da de kan installeres som et enkelt armatur eller grupperet i en række for at oplyse et større område. Derudover er der en bred vifte af stilarter til rådighed, fra unikke, prangende design til simple, diskrete armaturer. Fleksibiliteten af ​​moderne pendel lamper har gjort produktet til første valgmulighed for designere og en vigtig del af interiøret i både bolig- og erhvervsprojekter.

Forstå Flos pendel belysning

Pendellamper har været en del af indretningen i århundreder. Mens udførlige lysekroner længe har været på mode, har enklere pendellamper været et ekstremt populært alternativ. De kræver kun en pære og en skærm suspenderet fra loftet, disse pendellamper er alsidige og passer ind de fleste steder, man kan forestille sig. Pendellamper er også nemme at installere, det kræver blot at man tilslutter et monteringsbeslag til en forbindelseskasse i loftet. I takt med at moderne pendellamper er steget i popularitet, er deres æstetiske muligheder ligeledes vokset.

Flos pendel lamper passer også din stil

Flos pendel lamper er tilgængelige i mange stilarter, former og finish. Fra store kupler og udførlige nuancer til små klynger eller enkle pærer har Flos pendel lamper mange muligheder, der giver god mening for både moderne og klassisk interiør. Flos pendel lamper kan være lavet af metal, glas, polycarbonat og mange andre materialer og kommer i et stort udvalg af størrelser. Uendelige designvalg betyder, at der er en Flos pendel stil til alle… også dig

Stilfulde Flos pendel lampesamlinger som Aim lys, Skygarden lys og Glo-ball lys vil blæse dig omkuld

Flos moderne pendel lamper er et naturligt valg til bolig og kommercielle projekter. Hængende pendeller er perfekte til at placere over steder som bordplader, spiseborde eller skriveborde, hvor direkte belysning er nødvendig til at forberede et måltid, nyde aftensmad eller udføre sit arbejde. Derudover kan Flos pendel lamper installeres i soveværelser, korridorer og indgangssteder, hvor de vil oplyse et rum med en smuk glød og skabe samtale.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos Miss K bordlampe er en moderne klassiker

Flos gulvlampe, ikonet fra 1960’erne

Next