Flos Miss K bordlampe er en moderne klassiker

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos fremstiller og markedsfører belysningsartikler og lamper. Virksomheden leverer bord, gulv, væg, loft, vedhæng og jormalper; Soft-arkitektur produkter, herunder 3D og lineære formede lys; og udendørs belysningssystemer. Det henvender sig til private, hoteller, museer, kontorer og detailbutikker. Flos blev grundlagt i 1962 og har hovedkontor i Bovezzo, Italien.

Flos Miss K lampe design, der er lavet af den innovative designmester Philippe Starck, gør at bordlampen har en dejlig dualitet. Når den ikke er oplyst, er dens ydre diffuser gennemsigtig, mens den hviler på sin støtte med en slank metallisk farvetone. Når lampen lyser, er diffusorens gennemsigtighed tydelig, og det ser ud som om du kigger på en røntgenstråle. Flos Miss K har en fuldt gennemsigtig, injektionsstøbt ramme og en opal sprøjtestøbt PC intern diffusor. Der er en lysdæmper på lampen, der går fra 0-100% lysstyrke, samt en gennemsigtig, polariseret ledning. Flos Miss K giver diffust lys.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Inspiration bag Flos Miss K

Der er altid mere under overfladen end man umiddelbart skulle tro når man har med et Philippe Starck-design at gøre. Med Miss K inviterer designeren os til at udforske lampens indre arbejde, som synes at fortælle, at de ting, vi benytter og stoler på hver eneste dag, har mere magt over os end vi tænker på.

Designeren bag Flos Miss K

Philippe Starck blev født i Paris i 1949. Han blev færdig med sin uddannelse i 1967 og grundlagt sit første designfirma i 1968. I 1982 blev Philippe bestilt af Frankrigs daværende præsident, Francois Mitterrand, til at designe indretningen af ​​de private lejligheder i Elysée-paladset. Så man er i fint selskab med denne designer. Designeren tror på begrebet “demokratisk design”, hvilket betyder at kvalitetsgenstande skal være til rådighed til lavere priser, så flere mennesker kan få glæde af det bedste. Han anser det som en pligt at dele sin etiske og subversive vision om en retfærdig verden. Designeren har skabt en bred vifte af genstande fra møbler til motorcykler, mega-yachter, udendørs møbler, interiør, gulvlamper, og han har endda udviklet kunstnerisk retning for rumrejser. Så hvis Miss K ser futuristisk og scifi ud, er det fordi rummet har designeren interesse.

Flos Miss K fakta og fiktion

Selvfølgelig er der mange gode grunde til at købe en Flos Miss K bordlampe. Bortset fra at den pynter i dit hjem, er Flos Miss K også et statussymbol: ikke alle har et Flos-produkt i deres hjem. Når du køber en Miss K, tilhører du den eksklusive gruppe af mennesker med Flos flotte lampedesign. Folk, der køber eksklusive designprodukter, siges at være lykkelige mennesker.

I modsætning til mange andre bordlamper kræver Flos Miss K T særlig opmærksomhed, da det er en diffusbordlampe. Du kan ikke forvente at den oplyser hele dit hjem, men den har præcis det lys, der tjener formålet med en bordlampe, og vil også føje skønhed til dit hjem. En Flos Miss K bordlampe er noget alle gæster vil lægge mærke til og komplimentere.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos skygarden – Klassisk og stilfuld fra Flos

Flos pendel lamper – en kærlighedserklæring til dem der elsker lys

Next