Flos skygarden – Klassisk og stilfuld fra Flos

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


I en særdeles fængslende blanding af leg og intellekt har Flos Lamper siden 1960erne skabt innovativt belysning og lampedesign til folk fra hele verden. Funktionaliteten er den røde tråd i den italienske virksomheds populære lampedesign, og de opnår altid målet om at forene det effektive med det smukke. Flos Lamper tager både belysning og arkitektur meget alvorligt, og har i mange år været anerkendt som de mest trendy inden for belysning.

Flo er kendt for at frembringe moderne lamper og belysning, og de er efterhånden blevet klassikere. I de sidste 50 år, har Flos Lamper fra Italien været lysspecialister og pionere inden for et væld af stile og designs, når det kommer til lamper.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos skygarden er en have i stuen

Forestil dig et fantastisk lys, der kaster blomstrer ud over dig: Flos skygarden er skabt af designeren Marcel Wanders. Flos skygarden er en pragtfuld hængende halvkugle, der giver et stærkt indtryk med sine rene linjer og unikke design. På samme tid – og endnu mere unikt – er det den indre diffusor i hvidmalet gips, der stjæler showet, og det er netop dette sofistikerede design, inde i lampen, der har givet dette specielle stykke design sit navn.

Hvad er Flos skygarden lavet af?

Flos skygardens gipsdiffusionsstøtte er støbt i aluminium. Dens øvre kabel og blokeringsmøtrik kommer i sort sprøjtestøbt. De øvre og nedre silikone støddæmpere er sprøjtestøbte og gennemsigtige. Lampeholderen og fastgørelsesstøtten kommer i PPS. Diffusoren er blinket og blæst opalglas. Den formstøbte ringmøtrik er støbt i aluminiumlegering med alodin plettering. Loftfæstet er støbt og galvaniseret stålpladefastgørelse. Den har en grå, sprøjtestøbt Nylon rose, ståltråd, samt en UV-stabiliseret transparent strømledning.

Flos skygarden udsender diffust lys og fås i farverne sort, brun, bronze eller guld.

Inspiration bag Flos skygarden

Et hus, som Marcel Wanders engang boede i indeholdt et gammelt og udsmykket gipsloft, som han kaldte hans “Skygarden”, inspirerede dette kunstneriske lampedesign. Da designeren flyttede fra det gamle hus med det meget smukke loft ønskede han, at han kunne tage denne “have i loftet” med sig. Da det ikke var muligt, skabte Wanders denne vedhængslampe, så han kunne dele det smukke gamle loft med resten af verden.

Designeren bag Flos skygarden

Marcel Wanders blev født i 1963 i Boxtel, Holland. Han graduerede fra Kunsthøjskolen Arnhem i 1988. Kendt for at blande innovative materialer og teknikker der henviser til kendte historiske stilarter og arketyper blev Marcel en anerkendt mand i branchen. I hele sin karriere har Marcel arbejdet med berømte producenter, herunder Flos og mange flere. Hans innovative, lunefulde lampedesigns har givet Marcel et flot globalt ry. Han har modtaget “Visionaries” -prisen fra Museum of Art and Design i New York. Hans designs er at at finde i designsamlinger og udstillinger verden over, herunder Museum of Modern Art i New York og San Francisco, V & A-museet i London, Stedelijk Museum i Amsterdam, Museum Boijmans van Beuningen i Rotterdam, Centrale Museum i Utrecht, Museum of Decorative Arts i København med flere.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos loftlampe i flere forskellige farver

Flos Miss K bordlampe er en moderne klassiker

Next