Flos loftlampe i flere forskellige farver

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Siden 1962 har Flos skrevet en historie om lidenskab og eksperimenter og udviklet innovative lamper, der har ændret historien når det kommer til fashionable lampedesign. Det italienske firma har samarbejdet med nogle af de mest verdensberømte designere, som Michael Anastassiades, der designede gulvlampen Lights IC, eller Philippe Starck og Antonio Citterio, der underskrev D’E-light bordlampen og Kelvin LED-bordlampen. Men hvad så når det kommer til loftslamper? Her kommer Flos naturligvis også i forreste række når det kommer til design og innovation. Der er bestemt ikke noget at sige til at de er et af de mest anerkendte virksomheder i verden, når det kommer til belysning.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Wan C/W loftslampe i flere smukke farver

Tag for eksempel Wan C/W loftslampe fra Flos som er lille og raffineret, men som lyser med skøn og stor personlighed. Den har en elegant og smuk aluminiumskrop, og fås i fire forskellige farver som krom, skinnende hvid, emaljegrøn og skinnende sort. Den har en dejlig lavblændingsskærm, som kan justeres. Lampen er udstyret med to forskellige ringemaljerede grønne og skinnende sorte, der er beregnet til at reparere det hærdet glas. Denne smukke loftslampe er ideel i nærmest ethvert tænkeligt miljø og er på en og samme tid både meget enkel, men også utrolig sofistikeret.

Wan C/W loftslampe både fra loft og væg

Som med resten af Flos designs er lampen ikke kun smuk men også effektiv – navnet Wan C/W kommer sig af at den både kan bruges i loftet, som en loftslampe (C=Ceiling) og hænges på væggen (W=Wall). Der findes intet design fra Flos hvor der ikke er tænkt på alle detaljer.

Wan C/W loftslampe er blandt andet perfekt til køkkenet, fordi der i disse dage lægges øget vægt på belysningen i køkkenet. Lyset fra Wan C/W loftslampen skaber en karismatisk atmosfære. Lyset fra lampen hjælper med at gøre køkkenet funktionelt, det vil sige at man får et godt oplyst område, hvor du faktisk kan se, hvad du laver og dermed sikre, at der ikke sker ulykker.

Designeren bag Wan C/W loftslampe – Johanna Grawunder, 2015
Designer Johanna Grawunder blev født i San Diego i Californien tilbage i 1961. Hun har sin bacheloruddannelse i design fra California Polytechnic State University hvor hun blev færdig i 1984.

Johanna afsluttede sit sidste studieår i Firenze, Italien og flyttede til Milano i 1985. I Italien arbejdede hun på Sottsass Studio var hun primært var involveret i arkitektur og interiør, og var med til at designe mange af firmaets mest prestigefyldte projekter. Efter nogle år åbnede designeren sine egne studier i både San Francisco og Milano i 2001. Johannas arbejde spænder over en bred vifte af projekter fra arkitektur og interiør til unikke møbler, der kun fås i et meget begrænset omfang, og selvfølgelig de meget smukke Johanna Grawunder lamper som hun har designet for Flos. Lampen så dagens lys for første gang i 2005.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos Button lampe – Lampen til al slags vejr

Flos skygarden – Klassisk og stilfuld fra Flos

Next