Flos Button lampe – Lampen til al slags vejr

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


I en yderst interessant kombination af fantasi og genialitet har Flos Lamper i over femårtier år sat sig i spidsen for lys og lamper til glæde for alle i hele verden. Flo skaber både glæde og funktionalitet i deres unikke lampedesign, og opnår konsekvent deres mål om at forene kunst og design. Flos Lamper tager både belysning og arkitektur meget alvorligt, og har i mange år været anerkendt som de mest trendy inden for belysning.

Flo er kendt for at frembringe moderne lamper og belysning, og de er efterhånden blevet klassikere. I de sidste 50 år, har Flos Lamper fra Italien væ


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


ret lysspecialister og pionere inden for et væld af stile og designs, når det kommer til lamper.

Flos Button lampes diffuse lyse

Flos button lampe er hamrende smart, da den både kan bruges til indendørs og udendørs vægge eller som loftslampe. Flos Button lampe giver et skønt diffust lys. Det diffuse lys i den tidløse og elegante Button er ideel til belysning næsten alle steder i dit hjem. Som orienteringsbelysning i gangen eller som en stilfuld belysning i køkkenet eller badeværelset, Flos Button lampe passer nærmest overalt.

Flos Button lampe af de bedste materialer

Lidt opalin (PC opal), sprøjtestøbt polycarbonat diffusor. Dens støtte er støbt og håndpoleret i aluminiums og beskyttet med flydende gennemsigtig maling. Vægfastgørelsen er sprøjtestøbt polycarbonat. Lampestøtten er 30% glasfiberforsynet nylon, sprøjtestøbt og fås i mat hvid. Lampen er lavet af silikone elastomert støv og i en vandtæt forsegling, så den kan klare enten vind og vejr eller fugten i et badeværelse i mange år fremover.

Flos Button lampe giver det perfekte lys i badeværelset

De ting vi laver til daglig på badeværelset, kræver forskellige typer belysning. De fleste badeværelser har et stort spejl eller medicinskab over vasken, og muligvis et andet spejl på døren eller en tilstødende mur. Dette gør belysningen badeværelset ret vanskelig, da der er meget reflekteret lys. Når der til og med kommer lys udefra fra et vindue, kan kombinationen forårsage usædvanlige skygger eller mærkeligt lyse områder. Men med Flos Button lampe får man den perfekte diffuse belysning der passer perfekt til et badeværelse, ikke for skarpt, ej heller for svagt.

Piero Lissoni – designeren bag Flos Button lampe

Italienske Piero Lissoni er verdenskendt designer og arkitekt. Han blev uddannet med sin designer uddannelse fra Polytechnico i Milano. I 1986 etablerede han Lissoni Studio Lissoni. Siden da har Piero Lissoni arbejdet med en tæt liste over designmærker, heriblandt Flos, på en bred vifte af design af møbler og belysning. Lissonis projekter er ofte en kollektion af flere forskellige designs, det vil sige fuldskaleret interiør og arkitektur af hoteller, kontorer og showrooms, lystbåde og private hjem. Hans inspiration kommer fra mange forskellige kilder og elementer, men også andre designere – heriblandt danske Arne Jacobsen og Poul Kjærholm. Piero Lissonis designprincip er aldrig at designe til en bestemt funktion eller formål – men at designe til mennesker.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos lamper spreder lys og varme gennem ikonisk design

Flos loftlampe i flere forskellige farver

Next