Flos lamper spreder lys og varme gennem ikonisk design

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!

Lamper er mere end bare til pynt. De har flere funktioner i boligen. Selvfølgelig at sprede lys i dine rum, men også at skabe en rar stemning, og så skal de være smukke at se på. Det synes at være indbegrebet af Flos lamper. Designs som de utrolig flotte Glo-Ball lamper, som er designet af Jasper Morrison, kan med deres simple udformning skabe en blid overgang i dine rum.

Det tidløse design gør, at lamperne passer ind i alle stilarter. De kan placeres overalt – i vindueskarmen, på natbordet eller ved siden af sofaen. Og selv om de falder ind i resten af interiøret, formår de stadig at fange enhver opmærksomhed i rummet med deres smukke form. For at skabe en mere hyggelig stemning i rummet kan du justere på lysstyrken på flere af Glo-Ball modellerne, der har en justérbar lysdæmper. 


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!Designtradition og historie bag Flos lamper

Det italienske lys brand, der blev grundlagt i 1962, byder på alt fra eksklusive pendler og gulvlamper til smukke bordlamper og væglamper. Brandet er bygget op omkring en designtradition, der både har funktionalitet og skønhed i højsæde. Grundlæggerne Dino Gavina og Cesare Cassina indgik først et samarbejde med Castiglioni brødrene, der står bag en lang række af de ikoniske lamper.

Der opstod mange lyse idéer i 60’erne og brandet var med til at genopdage og revolutionere tanken bag lamper med helt nye koncepter og designs. I 70’erne indgik flere af lamperne i en udstilling for italiensk kunst og design på MoMA – det amerikanske museum for contemporary art. Dette førte kun til mere popularitet og produktionen strøg derud af i 80’erne. I midt 80’erne tog virksomheden chancen og bragte designeren Philippe Starck med på holdet. Hans designs bragte Flos ind i 90’erne, som blev en tid for masseproduktion.

Det var blandt andet med Ará designet i plastik, der blev produceret til adskillige hoteller i New York. Den blev et symbol på, hvad en lampe egentligt er. Op mod det nye årtusinde var fokus på at tilpasse sig til en designverden i globalisering. Mange nye og lovende, internationale talenter blev derfor bragt med på holdet. Brandet har siden da arbejdet med adskillige nye teknologier, hvilket afspejles i deres nyere designs med LED som lyskilde og professionelle installationer, der er tilpasset offentlige og store rum med arkitektoniske og skulpturelle tanker bag.

Ekslusive Flos lamper til bord og gulv.


Rosy Angelis gulvlampen

Rosy Angelis gulvlampen er designet af Philippe Starck i 1994 og er bedre kendt som “spøgelsesgulvlampen”. På trods af det uhyggelig tilnavn kan den skabe en yderst hyggelig og rar atmosfære i din stue. Bellhop bordlampen er baseret på et simpelt og fleksibelt design. Modellen fås i 4 ultramoderne farver; hvid, grå, choko og rød. Lampen kan lades op med USB og er derfor fuldstændig transportabel. Den er perfekt til kontoret med sit behagelig lys og kan også bringes ud på terassen på lune sommeraftener.


Bellhop bordlampen

Når du kigger efter Flos lamper, kan du altid finde et design, der passer til din smag og dine behov. 

Flos lamper spreder lys og varme gennem ikonisk design

De italienske Flos lamper besidder både funktionalitet og skønhed. Brandet er især kendt for deres eksklusive gulv- og bordlamper.✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!Previous

Flos snoopy lampe: Vintage der passer til nutiden

Flos Button lampe – Lampen til al slags vejr

Next