Flos snoopy lampe: Vintage der passer til nutiden

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Med Flos kan man altid være sikker på at få den højest tænkelige kvalitet, innovative funktionalitet og fremragende design. Flos er en af ​​de mest berømte italienske producenter for designbelysning og lamper, gulvlamper, loftslamper og væglamper samt tekniske lamper og pletter. Siden starten i 1962 i Merano, blev Flos udviklet til at være indbegrebet af moderne belysning. Den første Flos butik åbnes i Milano i 1968.

I løbet af virksomhedens succeshistorie har Flos fortsat samarbejdet med internationale stjernedesignere, men også givet en chance til mangen en håbefuld, dygtig og ung designer.

Det har altid været Flos mest fornemme opgave at udtrykke deres visionære idéer i designet og Flos har igennem tiden været nogle af de første til at eksperimentere med nye materialer og udvikle prestigefyldte lamper. Castiglioni brødrene der også står bag Snoopy lampen, skabte igennem tiden en masse ægte designer klassikere, blandt andet Flos Arco gulvlampen. Her er det også værd at nævne deres smukke Taraxacum lampe, der etablerede kokon-effekten, den er nemlig meget karakteristisk for Flos.

Designet bag Flos snoopy lampe

De legendariske personas fra Castiglioni-brødrene er tydelige i deres Snoopy-design, der er opkaldt efter den elskede tegneseriefigur og har en karakteristisk hjerteform. Originalen debuterede i 1967, og denne version blev genindført i 2003 med opdateret teknologi.

Flos snoopy lampe giver direkte lys gennem en tyk glasskive og en emaljeret reflektor, der begge hviler i perfekt balance på en hvid marmorbase. Bordlampen giver direkte lys med emaljeret metalreflektor og hvid Carrara marmorbase.

Hvorfor hedder lampen Flos snoopy lampe?

Flos snoopy lampe har fået sit navn på grund af dens udstikkende beaglelignende næse. Snoopy hviler på en marmorbase med en lille knap som – da den kom frem i 1967 – var utrolig innovativ lys dæmper. De tre huller i den lette aluminiumreflektor gør også at den lidt ligner en bowlingkugle, derfor kunne man i princippet have kaldt den bowlinglampen, men Snoopy var et stort hit i 1967 og derfor fik lampen dette, meget passende navn.

Marmorbasen, som oprindeligt havde tænd / sluk-kontakten og en elektronisk lysdæmper til justering af lysstyrken placeret på sig, var som sagt en meget nyskabende funktion på det tidspunkt – den nye version af lampen fra 2003 har stadig de samme funktioner, men der er dog tilføjet en højteknologisk touch sensor lys-dæmper nu.

Resten af detaljerne på Flos snoopy lampe er helt identiske med den traditionelle model, og den cylinderformede base er ligeledes stadigvæk fremstillet af hvidt marmor og en tyk glasbund. Der er ikke noget bedre end at have Flos snoopy lampe stående ved siden af sin seng eller et andet sted i hjemmet som man sidder når man skal læse.

Dimensioner & yderligere information om Flos snoopy lampe

Farver: sort / blank
Materialer: marmor, glas
Bredde: 39cm
Højde: 37cm
Vægt 7,9 kg
Lysende 1x Halogenrør E27 / 105W – Energieffektivitetsklasse D
Energiklasse Dette armatur er kompatibel med pærer fra energiklasserne: A ++ – E

Previous

FLOS – væglamper til de kræsne

Flos lamper spreder lys og varme gennem ikonisk design

Next