FLOS – væglamper til de kræsne

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Det kan være svært at finde den helt rigtige væglampe til hjemmet, særligt hvis man er en smule kræsen. FLOS har en perlerække af smukke designlamper i porteføljen, og nedenfor finder du et udvalg af de mest spektakulære i øjeblikket.

En god væglampe skal grundlæggende indeholde to ting; høj funktionalitet og flot design. Det gør lamperne hos FLOS, der aldrig går på kompromis med hverken det ene eller det andet, og derfor bør det være muligt at finde en interessant væglampe for selv den mest kræsne designelsker.

Fra bagkataloget har vi fundet fem af tidens mest populære lamper frem; forhåbentlig finder du inspiration til indretningen af dit hjem.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Clara – af Piero Lissoni

Så enkelt, og alligvel så genialt. Væglampen Clara er et eminent eksempel på kunstnerisk minimalisme, når det er bedst. Fronten er lavet af sprøjtestøbt polycarbonat, og den indbyggede LED-lyskilde kan dæmpes, så belysningen passer til stemningen. Ringen der ligger udenom skærmen fås i enten sort, krom eller kobber – eller som transparent hvis du vil have de helt rene linjer.

265 – af Paolo Rizzatto

Med det industrielle look og sine rå detaljer er væglampen 265 en af de mest populære lamper fra FLOS. Den er enkel, stilren og gennemført fra ende til anden, og funktionaliteten er absolut i orden. Den grafiske lampe kan bruges i alle rum og fungerer til både arbejds- og hyggebelysning, ligesom den kan bruges over både spisebordet, køkkenbordet eller sofabordet.

IC C/W1 – af Michael Anastassiades

Et strålende lys og en meget delikat balance; sådan beskrives IC C/W1 bedst. I sin IC Light Series viser designeren Michael Anastassiades sin kærlighed til den industrielle enkelthed i kombination med hans stærke tekniske færdigheder. Den slanke, moderne lampe har et blæst opalglasdesign, der giver en diffus belysning og en fredfyldt stemning til rummet, og den fås med finish i enten messing eller krom.

Light Spring – af Ron Gilad

Inspireret af den klassiske kandelaber har kunstneren Ron Gilad skabt en smuk og skulpturel væglampe, der med sine elegante og diskrete former pryder væggen på fineste vis. Lyskilden er enten 14 eller 28 LED dioder, som er placeret i foden, hvorfra det indirekte lys spredes til resten af rummet. Diffuseren er produceret i sprøjtestøbt methacrylate og fås udelukkende i hvid.

Wirering – af Formafantasma

Wirering er endnu en skulpturel væglampe fra FLOS, der skaber et unikt og spændende udtryk på væggen. Den er skabt af den italienske designerduo Formafantasma, som i den grad har formået at kombinere æstetik og funktion. Wirering giver et smukt, diffust og indirekte lys med den simple ring, der er forsynet med en LED-strimmel – og både styrken og farven på lyset kan justeres alt efter behov.

FLOS væglamper; find én, du elsker

Har du ikke fundet en favorit blandt de fem viste væglamper fra FLOS, kan du bruge siden her til at søge videre. Det minimalistiske og enkle udtryk er gennemgående i alle lamperne, og du vil møde en unik kombination af funktionalitet og æstetik uanset hvilken lampe, du kigger på.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

FLOS Ariette

Flos snoopy lampe: Vintage der passer til nutiden

Next