Flos 265 Væglampe

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Med Flos 265 er der skabt en gennemført og anderledes væglampe, der fortæller historien om en tid, hvor de rå og industrielle toner satte scenen. Lampen er designet af Paolo Rizzato i 1973, og den har aldrig været mere populær, end den er i dag.

Den personlige indretning, der præger hjemmene i dag, er fyldt til bristepunktet med farver, tekstiler og innovative løsninger, men på trods af det er den enkle og stilrene Flos 265 Væglampe mere populær end nogensinde. Den rene minimalisme giver kant til indretningen, og lampens høje funktionalitet gør den velegnet til både private hjem og virksomheder.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Med et medfølgende beslag skal Flos 265 monteres på væggen, hvorfra den lange fleksible arm flyver ud i rummet. Lampen kan drejes 180 grader rundt i værelset, og hovedet kan justeres op og ned efter forgodtbefindende – og det sker alt sammen med en enkel elegance, der gør væglampen til et sandt mesterværk.

Væglampen Flos 265 er produceret i stål og det samme gælder beslaget; begge dele fås i enten hvid, sort eller grå – indimellem dukker en Limited Edition-farve op, og hvis du skal have fat i en af dem, skal du være hurtig.

Lyset fra lampen er behageligt, og den store fleksibilitet gør, at den både kan bruges over spisebordet, sofabordet eller køkkenbordet.

En arkitektonisk arbejdslampe

Flos 265 Væglampe har et unikt design, der giver et råt tvist til enhver bolig. Sammen med fleksibiliteten betyder det direkte lys fra lampen desuden, at den er helt perfekt som arbejdslampe ved skrivebordet eller over mødebordet, og mulighederne er derfor uendelige.

Med det grafiske design var Paolo Rizzato forud for sin tid, men efterhånden som vi skærer mere og mere ind til benet, når det kommer til indretning af både kontorer og private hjem, har lampen vundet større og større indpas. Funktionaliteten og de mange brugsmuligheder gør lampen til et objekt, der kan anvendes i mange forskellige sammenhænge, og i kombination med det enkle og stilrene look, er det en lampe, der kan bruges igen og igen.

Paolo Rizzato: Manden der har designet Flos 265 Væglampe

Designeren bag Flos 265 Væglampe er italienske Paolo Rizzato, der kom til verden i 1941 i Milano. I 1965 færdiggjorde han sin kandidatgrad i arkitektur på Milan Polytechnic, og siden da har han udviklet en lang række produkter indenfor arkitektur og design.

Flos 265 så dagens lys i 1973, hvor de enkle, rå detaljer vidnede om en mand, der ikke var bange for at udfordre samtidens designtraditioner. Mere end 40 år efter er Flos 265 på sit højeste, og den efterspørges af designentusiaster verden over, der hylder lampen for sin enkle minimalisme og høje funktionalitet.

I 1978 grundlagde Rizzato virksomheden Luceplan sammen med kollegaerne Riccardo Sarfatti og Sandra Severi. Tilsammen har de skubbet til de gængse forestillinger om belysningsdesign og skabt den ene spektakulære lampe efter den anden – dog står væglampen Flos 265 stadig som et af de stærkeste designs, Rizzato nogensinde har udviklet.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos bordlampe – Den perfekte kombination af skønhed og funktionalitet

FLOS Ariette

Next