Flos bordlampe – Den perfekte kombination af skønhed og funktionalitet

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


I en meget interessant kombination af leg og genialitet har Flos Lamper i over femårtier år sat sig i spidsen for lys og lamper til mange menneskers fornøjelse. Flo skaber både glæde og funktionalitet i deres unikke lampedesign, og opnår altid deres mål om at forene kunst og design. Flos Lamper tager både belysning og arkitektur meget alvorligt, og har i mange år været anerkendt som de mest trendy inden for belysning.

Flo er kendt for at frembringe moderne lamper og belysning, og de er efterhånden blevet klassikere. I de sidste 50 år, har Flos Lamper fra Italien været lysspecialister og pionere inden for et væld af stile og designs, når det kommer til lamper.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos smukke bordlampe

Flos bordlampe IC T1 er designet af Michael Anastassiades og er en del af IC-samlingen, en serie lamper fra Flos, der udforsker det interessantte koncept balance.

Designet har form af en kugle, der er perfekt afbalanceret på kanten af en stang og udforsker dette gennem belysningsserien. Anastassiades tog inspiration fra en online video af en jonglør der spinner nogle kugler rundt, hvorefter han lader dem flyde rundt på sine arme og kanten af sine fingre. Designeren blev pludselig meget fascineret af jonglørens magi, og kuglerne så ud til at stå helt stille, mens jongløren var det bevægende i videoen. Anastassiades begyndte sin stræben efter at fange nøjagtigt dette øjeblik, og IC-mønstret blev født.

Lampens højde og drøjde

Lamp er 53 centimeter høj og har en diameter på 20 centimeter – i bunden er den 32 centimeter. De materialer og den finish den er lavet af, består af stål med børstet messing eller hvis man ønsker det, fås den også i forkromet finish og blæst glas. På ledningen har den en knap, hvor man kan dæmpe for lyset – hvilket gør den til en perfekt sengebordlampe – eller til læsning.

Michael Anastassiades – Designeren bag lampen

I 2007 etablerede Michael Anastassiades sit designfirma med navnet Michael Anastassiades Ltd for at producere sin signatursamling af designerbelysning, moderne møbler og bordplader. Designerens filosofi er at producere eklektiske designs med individualitet og en tidløs appel, og det må i den grad siges at være lykkedes for designeren.

Den perfekte læselampe

Normalt ser folk bordlamper, som intet andet end en dekorativ genstand som kan hjælpe dem når de læser eller studere, og det må siges at være sandt for Flos bordlampe, den er så smuk og unik at man næsten ikke tror sine egne øjne, men flos bordlampe kan meget mere end det. Udover at være meget smuk giver den masser af lys, så man kan udføre opgaver ved den på en effektiv måde.

Flos bordslampe er yderst god ved øjnene. Lampens perfekte lys reducerer belastningen for øjnene. Med flos bordlamper får du en bedre oplevelse under læsning, samtidig med at dine øjne bliver stærkere som nogensinde.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos 265

Flos 265 Væglampe

Next