Flos 265

| |


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos 265 er en unik væglampe med et enkelt og stilrent udtryk. Den er designet af Paolo Rizzato i 1973, og med det enkle og industrielle udtryk passer den perfekt til den moderne bolig, hvor den både kan hænge over spisebordet, sofagruppen eller køkkenbordet.

Stilren minimalisme går hånd i hånd med elegance og funktion, når det kommer til Flos 265. Lampen er designet for mere end 40 år siden med udgangspunkt i ønsket om at skabe en rå, industriel lampe, der på elegant vis kunne glide ind i både private hjem og virksomhedslokaler.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Flos 265 monteres på væggen, men på trods af det bruges den ofte til at lyse over spisebordet, sofagruppen eller mødebordet. Det skyldes i høj grad den lange fleksible arm, der gør det let at dreje lyskilden derhen, hvor det er nødvendigt, og den flotte modvægt i enden sørger for, at det sker på elegant vis.

Lampen er produceret i stål og fås i tre forskellige farver: hvid, sort og grå. Lyset er kraftigt og direkte, men stadig behageligt, og derfor egner Flos 265 sig til både arbejds- og hyggebelysning, og den unikke lampe glider perfekt ind på alle hjemmets vægge.

På kontoret eller i stuen

Flos 265 udmærker sig ved at glide perfekt ind både på kontoret og i privaten. Lampen er enkel og flot med sine rå detaljer, og den giver kant til den personlige indretning – og så er den praktisk, fordi den hurtigt og let kan drejes, hvis der opstår behov for lys et andet sted.

Væglampen monteres direkte på væggen på det medfølgende beslag, der er en integreret del af designet, og modvægten bagerst på den lange arm bevirker, at lampen kan vippes op og ned, mens beslaget gør det muligt at dreje lampen 180 grader. Farverne hvid, sort og grå understreger det industrielle look, men der er intet i vejen for at bruge lampen i en varm og rar stue fyldt med bløde sofaer, tæpper og farverige puder, hvor den vil give indretningen et råt tvist.

Paolo Rizzato: Italieneren bag Flos 265

Bag den rå og industrielle Flos 265 væglampe står Paolo Rizatto, der blev født i 1941 i Milano. Allerede som 24-årig færdiggjorde han sin kandidatgrad i arkitektur på Milan Polytechnic, og derfra gik det slag i slag for den italienske designer, der lige siden har arbejdet som freelancer indenfor arkitektur og design.

I 1973 udviklede Rizatto Flos 265, der i dag – mere end 40 år efter – er mere populær end nogensinde. 5 år senere grundlagde han Luceplan sammen med kollegaerne Riccardo Sarfatti og Sandra Severi, og fra deres hænder er det kommet en lang række flotte og innovative lamper, der kaster nyt lys over mulighederne for belysningsdesign.

Flos 265 står som et af de absolut stærkeste designs, Paolo Rizatto har udviklet, og det enkle, stilrene og rå udtryk gør det til en eftertragtet lampe blandt alverdens designentusiaster.


✔ GRATIS fragt på alle varer! ✔ NEMT at returnere! ✔ HURTIG levering!


Previous

Flos 2097

Flos bordlampe – Den perfekte kombination af skønhed og funktionalitet

Next